Saját, a cégre szabott kontrolling szoftver beszerzése

twinfield.png
Ha az Ön cégének éves forgalma 1 milliárd forint felett van, a legjobb megoldást egy kontrolling szoftver vagy egy teljes tranzakciós szoftver megvásárlása és alkalmazása jelenti. Mi a különbség a két szoftvertípus között?

Abban az esetben, ha a cége méretének, működése összetettségének megfelelő tranzakciós szoftvert, vagyis vállalatirányítási rendszert alkalmaz, még nem biztos, hogy vezetői információs igényét az ki is elégíti!

Számtalan esetben tapasztaljuk, hogy a nagy mennyiségű termelési, készletgazdálkodási, értékesítési, majd főkönyvi adat ugyan az adott rendszerben rendelkezésre áll, kilistázható, lekérdezhető, de ez még csak kontrolling nyersanyag!

Ilyenkor javaslunk bevezetni egy kontrolling szoftvert vagy adatbányász megoldást, ami kiváltja az excelben „muhogást”, - ahogy egy fiatal kollégám nevezte, a gyakran hibákkal járó exceles adatfeldolgozást.
Kérdése merült fel, vagy további információkat szeretne megtudni szolgáltatásainkról? Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találja.
© 2016 e-LEDGER Pénzügyi és Humán Controlling Tanácsadó Kft. - Minden jog fenntartva.
Webdesign by FRIK